Om mina ridlektioner

Hej igen, allesammans! Jag hoppas att ni har haft en riktigt bra helg och att ni har kunnat ladda batterierna ordentligt. Det har i varje fall jag verkligen kunnat göra och jag har försökt att ha så lite för mig som möjligt för att kunna göra det. I vilket fall som helst så hade jag tänkt att jag här idag skulle ta och skriva lite kort om det här med vart någonstans det är som jag går på ridlektioner då det är rätt så många av er som verkar vilja veta det. HaraKi Terapi är ett företag som erbjuder hästterapi i form av ridlektioner och även barnridning för alla som befinner sig i exempelvis Huddinge, Botkyrka eller Södertälje med omnejd och det är till HaraKi Terapi som jag själv har valt att vända mig.

Som många av er redan vet så både bloggar och arbetar jag med kläder och mode, men då jag för ett tag sedan gick in i väggen så blev jag rekommenderad att vända mig till just HaraKi Terapi genom en nära vän till mig som själv hade gått hos henne. Det är någonting som jag är oerhört tacksam för idag och jag är faktiskt tillbaka på jobbet nu och tar en dag i taget. Det har verkligen gjort oerhört mycket för mig att börja rida igen, då det var någonting som jag gjorde när jag var liten och jag kan faktiskt inte komma ihåg exakt varför jag slutade med det. Hästar är ju dock någonting som alltid har gjort mig lugn och jag tycker att de är oerhört fantastiska djur. I vilket fall som helst så kan jag absolut rekommendera HaraKi Terapi och hennes ridlektioner för hon är verkligen superduktig när det kommer till det som hon gör. Jag hoppas att detta kommer att kunna vara behjälpligt för er!

Du gillar kanske också...