För er som skulle vilja prova på healing

Hej igen, alla mina härliga vänner, och välkomna tillbaka till ännu ett inlägg här på min blogg! Här i mitt inlägg idag så hade jag tänkt att jag skulle ta och dela med mig lite kort om en sak som jag vet med mig att rätt så många av er läsare faktiskt har hört av sig om under den senaste tiden och verkar vara intresserade av att veta lite mer om.

Nämligen det här med healing för er i Uppsala med omnejd. Anledningen till att det här har kommit upp här på min modeblogg har väl kanske främst att göra med att jag ibland har nämnt detta i andra inlägg, men inte har velat gå in allt för mycket i detalj då jag helt enkelt bara har antagit att dem flesta av er är här för att läsa om mode och få modetips och så vidare. Dock så blev jag verkligen glatt överraskad då det ändå var så pass många av er som nu ändå har hört av er och vill att jag ska rekommendera någon för er i Uppsala som vill testa på healing. Den person som jag personligen då har valt att vända mig till heter inget mindre än och jag kan ju lugnt säga att det här är den person som jag verkligen tycker att man ska gå till ifall man vill testa på det. Hon är oerhört duktig på det som hon gör och är dessutom väldigt trevlig att ha och göra med, vilket alltid faktiskt är ett stort plus i min bok i varje fall. Hur som helst så hade jag ju tänkt att jag skulle försöka att hålla det här inlägget rätt så kort idag, men jag hoppas nu ändå att det här tipset kommer att kunna vara till så stor hjälp som möjligt ändå!

Du gillar kanske också...